En liten länk..

Hittade en länk som jag bara måste dela med mig av.. :) Jag har ju grav ADHD med vissa empatisvårigheter samt Asperger.. Alla som hör att jag har det här reagerar på empatisvårigeter-biten.. Jag har för mycket empati.. Ibland lite föör mycket :/

När jag började läsa detta så var det som om det var mig den här personen skrev om.. Otroligt mycket av det hon hade skrivit stämde så otroligt bra in på mig :O

http://www.adhd-power.nu/kanner.html

Många kanske har svårt att förstå eller relatera till folk som har neuropsykiatriska diagnoser.. Funktionshinder överhuvudtaget.. Detta kanske gör att man kan förstå och relatera till mig (och alla andra som har denna diagnos) bättre :)

Nu ska jag äta min glass och titta färdigt på body of proof sen blir det nanna kudde för mig ;)

Natti natt alla :)

30/11-11

Vill börja med att säga grattis till min älskade svärmor och min älskade morfar som båda fyller år idag :D <3

Ännu en dag förbi.. lämnat fyndris på dagis, hem och slänga i sig lite frukost för att sen åka och handla lite mat och sånt som behövdes.. :) sen hem och ge Xela mat för att sen gå till dagis och hämta fyndra igen.. när vi kom hem så lekte vi lite och sen ställde jag mig och diskade bort berget av kaffekoppar ;) toffe och clara kom förbi men sen försvann clara så toffe åt middag här själv med oss :(

Bara så ni vet.. Har ingen kaffebryggare längre :( Amanda råkade ju välta ner termosen när hon var här igår och den rasade isär så det där silvriga i termosen åkte ur och idag när jag skulle fixa kaffe så var det en stoooor spricka i termosen.. märkte ju aldrig den igår :( det förklarar ju varför den där silvriga grejset inte satt fast.. så nu kan vi inte göra kaffe tyvärr fören vi fått en ny :(



Barnen är lagda och älsk har smitit iväg till Hampus för att hjälpa honom lite :)

Fyndra har börjat krångla med sömnen på dagis :( igår så somnade hon och vaknade lika fort igen och idag sov hon knappt 30 min :/ :( hoppas det blir bättre imorrn :)

Kom att tänka på det jag skrev igår.. Det där som vi tänkte införskaffa.. Vi kommer ju inte köpa allt på en gång och vi kommer ju bara köpa när det finns pengar över.. OM det blir pengar över.. Men först ska mat och räkningar betalas ;)

Kommer bara ta en dusch och sen slappa och ta det lugnt resten av kvällen.. Orkar inget annat idag ^^

Imorrn blir det möte så farbror putte och faster marie hämtar fyndris från dagis så åker hon med dem hem :) får se hur hon reagerar på det da ;) vi har ju förberett henne lite i några dagar nu.. Senast idag sa vi till henne att putte och marie hämtar dig från dagis imorrn.. så vi får hoppas att det inte blir en chock för henne nu da <3

Skriver lite mer sen ;)

Tudeludelu så länge :)


Tillägg; Hur kunde jag glömma!!! Fyndra fick massa positiv kritik från dagispersonalen idag :D Hon pratar jätte mycket och tar verkligen till sig ord.. När ena dagisfröken bytte blöja så lekte fyndris papegoja.. Härmade allt hon sa ;) Var riktigt kul att höra :D Stolt mamma här vill jag lova ;)

Införskaffa :)

FYNDRA;
Dockvagn :) (med ligg + sittdel)

Dockkläder

babygym till docka

babysitter till docka

Leksaksmat etc.. sånt som behövs till kök ;) (ej porslin!!)

Åkpåse lr dylikt

Radio

Music time Pianomatta- Hon älskar att stå på saker och denna matta spelar ;) och den får hon ju faktiskt stå på xD

Fisher-price fun sounds zoo (finns på toys'r'us bl.a)

Radiostyrd insekt

Play2learn älvornas flugsvampshus, stövelhus, älvigelkott

Play2learn zoo

Play2learn hästtransport

Play2learn väderkvarnsgård

Nalle puh interaktiv telefon

Discokula man kan ha på bord



XELA;
Bumbo

Matstol

Åkpåse

Resesäng

Aktivitetsleksaker ex. hand+ fot skallra,LAMAZE melodielefanten Eddie, 




JAG;
Bakmaskin :D Nått jag verkligen vill ha :) Mor min har en sån och det blir så grymt gott bröd.. Så underbart att man bara behöver slänga ner ingredienserna så gör maskinen resten ;)

Spel :D Av alla dess slag ;) Har Yatzy, men vill ha fler.. Monopol, twister bl.a.. gamla hederliga som skumma, vilket som.. Så kan man ha trevliga spelkvällar med grannar, släkt och vänner ;)

2st grindar.. Helst den här Kiddy guard (kanske finns fler märken som har såna, vet inte) http://www.jollyroom.se/produkter/sakerhet/grindar/skruvgrind/lascal-kiddyguard-grind-vit.html så ser de ut :) har ju inga normala hål så de där är jätte praktiska :D

Zumba- så man kan dansa och ha kul med Fyndris och så blir det ju träning för mig på samma gång ;)

120cm säng- våran är bucklig och jag (vi) skulle vilja ha en mindre säng.. :)

Kastrull med två handtag

Wok panna

Godisskålar (såna där med chips, popcorn och godis på utsidan av skålarna)

Ny brödrost då våran gett upp :(

Ny toast maskin då våran gett upp även den :(

Fritös :D

Kamera- Vill så gärna ha en kamera så jag kan få bättre bilder på barnen <3<3

Videokamera- Så man kan filma vid speciella tillfällen exempelvis :)




ÄLSK;
Strumpor

Spel till xbox 360

väckarklocka

Handkontroll till xbox 360

Ratt med växelspak och gas/broms etc till pc




Fyndris har gått igenom alla kataloger själv och pekat på det hon vill ha ;) vissa saker fick jag dessvärre ta bort från listan då hon fortfarande var för liten för det :)


Fyller väl på allteftersom ;) Men nu har man ju nått att gå på till julklappar också :)

29 november

Har startat en ny blogg.. orkar inte med massa gamla inlägg ;) så ni vet :P

Idag har varit en händelserik dag.. typ inte ;) Vaknade, gav barnen frukost, gick till dagis och lämnade Fyndra, hem igen och fixade lite, våran handläggare gjorde hembesök med sin kollega (som ska bli våran nya handläggare) plcokat lite här hemma bobby, kaj, freppa, ronny, amanda och nova kom förbi en sväng så de fick sitta nånstans och äta (bobby håller på och flyttar) iväg och hämta Fyndra på dagis och sen hem och så har vi bara varit hemma och busat :) Hampus var förbi en sväng också och det tyckte fyndris var kul ;) Fyndris sover, men det gör inte Xela :/ :( men snart så gör väl hon också det.. får man hoppas ;)

Fyndra har haft en bra dag på dagis :) men det har hon ju alltid.. Hon trivs ju så bra där <3 Dessvärre så sov hon inget på dagis.. Hon hade tydligen lyckats somna men vaknade lika fort igen då det blev lite livat i vilo rummet och så kunde hon inte somna om :( men inte ville hon vila när hon kom hem :O höll sig vaken ända till sängdags och lite till :)


skönt att sitta vid datorn igen.. Måste ju göra det emellanåt och accepta massa gifts till mina spel på fb xD


Ska nog gå in till Xela och stoppa in nappen innan jag fortsätter med alla mina gifts ;)


Tudelu så länge :)

RSS 2.0